Manuale Italiana

MANUALE ITALIANA PERSONAL MEDICAL
Cuprinde termenii de specialitate necesari unei bune comunicǎri cu personalul medical şi cu pacienţii.

MANUALE ITALIANA PERSONAL MEDICAL

Manuale Italiana

MANUALE ITALIANA PERSONAL MEDICAL

Se adreseaza personalului medical care doreste sa profeseze intr-una din tarile in care limba oficiala este limba Italiana.
Recomandare

 

Cursul de fata, impartit in 10 module a cate doua lectii, grupate intr-un curs pentru incepatori (modulele 1-5) si un curs pentru avansati (modulele 6-10), se adreseaza unui public precis determinat: personalul sanitar care doreste sa lucreze in Italia.

 

Autoarele au incercat sa satisfaca exigentele tuturor celor interesati de limbajul sectorial medical, punand la dispozitia celui care preda si a celui care doreste sa studieze acest limbaj un manual specific, care se preteaza, printre altele, si autoinvatarii.

 

Parcurgand acest curs, cititorul va avea posibilitatea sa studieze gramatica limbii italiene si termenii de specialitate necesari unei bune comunicari cu personalul sanitar din Italia, dar si cu pacientii din spitalele italiene.

 

Semneaza:
Prof. univ. dr. Renzo Pavese
Universitatea pentru Straini din Perugia

 

Acest curs este conceput in concordanta cu cerintele nivelului de competenta B2 prevazute in Certificatul European de competenta lingvistica.

MANUALE ITALIANA PERSONAL MEDICAL
Structura – Tematica:

 

Din punct de vedere medical, lucrarea cuprinde terminologia de baza din medicina (aparatul osos, aparatul digestiv, aparatul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul limfatic, aparatul muscular, aparatul urinar, organele de simt, aparatul respirator, aparatul reproducator, sistemul endocrin), insotita de planse pentru fiecare din acestea. Sunt, de asemenea, prezentate notiuni din terminologia particulara medicala, care tin de organizare sanitara, specializari, agenti patogeni, simptome, boli, procedee de diagnosticare, interventii terapeutice, structuri sanitare, instrumentar, preparate si termeni farmaceutici, personal medical.

 

Din punct de vedere lingvistic, cursul cuprinde gramatica de baza a limbii italiene, este structurat pe 10 module, continand cate 2 lectii fiecare.

 

Cursul este conceput in concordanta cu cerintele nivelurilor de competenta B2 si C1 prevazute in Certificatul European de competenta lingvistica.

 

Parcurgand acest curs, asistentii medicali vor studia atat gramatica de baza a limbii italiene cat si termenii de specialitate si vor fi capabili sa treaca cu succes testele de limba la care vor fi supusi inainte de angajare.

 

Lucrarea face obiectul contractelor de cercetare 10 C si 11C de la Universitatea din Craiova si este publicata sub egida acesteia.

 

Semneaza:
– Conf. Univ. Dr. Elena Pirvu
– Lector Univ. Dr. Nicoleta Calina

 

Continut:

 

O varianta scrisa
Format A4 – 350 file
186 de capitole, cuprinse in 20 de lectii, impartite in 10 module;
Ca element ajutator, un pachet legislativ in domeniul sanitar, in limba italiana, impreuna cu traducerea in limba romana a principalelor legi si un pachet de teste tip grila (aprox. 250 pag.), in limba italiana, in care sunt redate intrebari asemanatoare celor pe care le veti intalni la sustinerea examenului de admitere in organizatiile profesionale

 

Si o varianta audio:
2 CD-uri care contin cele 20 de lectii, cu aproximativ 6 capitole pe lectie.
Pronuntia in limba italiana este asigurata de dr. LEONI EMANUELE, licentiat in litere la Universitatea din TRENTO

Pretul cursului este 250 lei.

* Cheltuielile de transport sunt incluse.
*Suma se plateste la primire coletului prin curier rapid .

COMANDA ACUM LA

DOAR 200 LEI

Daca vrei sa intri in posesia acestui curs, apasa pe butonul “comanda”, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

COMANDA ACUM!

Comanda acum cursul intensiv ITALIANA pentru PERSONALUL SANITAR 
Pretul cursului este de 200 lei
cheltuielile de transport sunt incluse!
Suma se plateste la primirea coletului
prin curier rapid.

Completeaza formularul si comanda cursul intensiv ITALIANA pentru PERSONALUL SANITAR:

  Nume*:

  Prenume*:

  Comanda*:

  exemplare

  Adresa*:

  Localitate*:

  Judet*:

  Telefon*:

  Email*:

  Toate campurile cu * sunt obligatorii.
  Comanda nu poate fi procesata fara acceptarea termenilor si conditiilor.

  Puteti comanda manualele de limba italiana si din Germania, Italia, Anglia, Irlanda, Franta, Belgia, Austria, urmand indicatiile:
  – achitati in avans, suma de 80 Euro (suma ce include si cheltuielile postale);
  – trimiteti prin e-mail, la contact@european-freedom.eu , cererea de comanda pentru a primi factura de plata, plus adresa exacta unde sa va trimitem manualele.In termen de 3 zile de la plata, va vom expedia manualele de limba italiana.

  Afla ce taxe ai de recuperat

  Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi?
  Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate.
  Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

  PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE PRIN PAGINILE NOASTRE DE FACEBOOK:

  Rating 4.2 - Google
  Ultima actualizare: 17.04.2024 – 22:49