Manuale Franceza Editie Precedenta

Manuale curs intensiv franceza pentru personalul medical – asistenti medicali, medici, kinetoterapeuti, etc.

Curs intensiv
“Franceza pentru personalul medical”

Se adreseaza personalului medical care doreste sa profeseze intr-una din tarile in care limba oficiala este limba Franceza.

Autor: Elena Gherghe

 

Format carte: A4;
Nr. Pagini: 330 pagini
90% din curs este inregistrat in varianta audio, pe doua CD-uri, cu explicatiile aferente in limba romana si franceza.

 

Din punct de vedere lingvistic, cursul cuprinde gramatica de baza si este conceput in concordanta cu cerintele nivelurilor de competenta B2 prevazute in Certificatul European de competenta lingvistica.

 

Din punct de vedere medical, cursul cuprinde terminologia de baza din medicina (aparatul osos, aparatul digestiv, aparatul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul limfatic, aparatul muscular, aparatul urinar, organele de simt, aparatul respirator, aparatul reproducator, sistemul endocrin), insotita de planse pentru fiecare din acestea.

 

Sunt, de asemenea, prezentate notiuni din terminologia particulara medicala, care tin de organizare sanitara, specializari, agenti patogeni, simptome, boli, procedee de diagnosticare, interventii terapeutice, structuri sanitare, instrumentar, preparate si termeni farmaceutici.

Cuvânt înainte

 

Cursul „Franceză pentru Personalul Medical” este conceput ca un instrument de lucru util, care se adresează, cu precădere, unui segment de public specializat – personalul medical – precum şi tuturor acelora care doresc să se iniţieze sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limba franceză şi să-şi însuşească terminologia specifică domeniului medical.

 

Lucrarea este redactată într-un limbaj uşor accesibil, partea teoretică şi partea aplicativă sunt în permanenţă corelate şi se înscriu într-un dispozitiv didactic care permite progresia reală, sistematică, a cursanţilor, dezvoltarea unor competenţe de comunicare şi de analiză indispensabile în societatea contemporană.

 

Structura curs intensiv franceza

 

Cursul este structurat în 34 de unităţi care propun o sinteză, cu nivel mediu de dificultate, a principalelor probleme de morfologie şi sintaxă a limbii franceze, într-o prezentare concisă, susţinută de exemple concludente, care conduc la o însuşire rapidă a informaţiei. Fiecare unitate conţine seturi de exerciţii pentru fixarea cunoştinţelor nou dobândite şi dialoguri care îi plasează pe cursanţi în situaţii diversificate de comunicare, pe teme de specialitate sau de viaţă cotidiană. De asemenea, fiecare unitate propune şi liste terminologice din diverse domenii medicale, însoţite de planşe, şi aplicaţii pe baza acestora, care dezvoltă competenţele cursanţilor de a înţelege şi de a utiliza o terminologie de specialitate complexă în situaţii concrete de comunicare.

 

Originalitatea lucrării constă în faptul că toate elementele teoretice şi practice sunt gândite în perspectiva dezvoltării capacităţii de comunicare şi de integrare rapidă a cursanţilor într-un mediu profesional. Autoarea demonstrează astfel necesitatea unui nou tip de pedagogie a francezei ca limbă străină, în acord cu scenariile socioculturale actuale, şi a redefinirii conţinutului procesului de învăţare, a metodologiei şi a materialelor didactice utilizate.

lect. univ. dr. Valentina Rădulescu

 

Intoarce-te la editia revizuita

Prezenta editie se poate comanda in minim 20 exemplare. Pretul este de 60 Lei pe exemplar (manualul + cele doua CD-uri), plus taxele de expeditie. Plata se face in avans, prin virament bancar, iar comenzile se onoreaza in termen de sapte zile. Comenzile ferme se trimit prin e-mail la contact@european-freedom.eu

Afla ce taxe ai de recuperat

Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi?
Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate.
Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE PRIN PAGINILE NOASTRE DE FACEBOOK:

Rating 4.2 - Google
Ultima actualizare: 05.03.2024 – 9:37