Manuale Germana

MANUALE GERMANA PERSONAL MEDICAL
Cuprinde termenii de specialitate necesari unei bune comunicǎri cu personalul medical şi cu pacienţii.

germana manual

Manuale Germana

Germana pentru Personalul Medical

Se adreseaza personalului medical care doreste sa profeseze intr-una din tarile in care limba oficiala este limba Germana.

Ce gasiti in “MANUALE GERMANA PERSONAL MEDICAL”?

Limbaj uzual si medical

Parcurgand acest curs, vei avea posibilitatea sa studiezi gramatica limbii germane si termenii de specialitate necesari unei bune comunicari cu personalul sanitar si cu pacientii din structurile sanitare din Germania, Austria si cantoanele din Elvetia in care se vorbeste limba germana.

 

Intr-o noua formula, adoptand tehnici moderne de invatare a limbii germane, editia revizuita a cursului “Germana pentru personalul sanitar” ofera, tuturor celor interesati, posibilitatea de a imbina limbajul uzual cu cel medical.

 

Structurat pe lectii, cursul de limba germana pentru personalul sanitar reprezinta un adevarat izvor de informatii pentru toti cei care isi doresc sa porneasca de la zero si nu numai.

Germana pentru Personalul Medical

Mod interactiv

Modul interactiv in care sunt structurate lectiile permite depasirea barierelor unui curs sec si rigid, oferind originalitate si o alta viziune asupra modului de predare si de invatare a limbii germane.

 

Unicitatea cursului de limba germana, pe piata romaneasca, conceput special pentru personalul medical, a transformat prima editie intr-un real succes.

 

Manualele de curs, disponibile in doua volume (parti), sunt insotite de o varianta audio (trei CD-uri) create special pentru a oferi cursantilor toate facilitatile de invatare a limbii germane. Suportul audio are rolul de a-i ajuta sa asimileze atat partea fonetica, cat si pronuntia.

 

Vezi editia precedenta

Vezi tematica si continutul cursului

CONTINUT MANUALE GERMANA PERSONAL MEDICAL

Partea I

Format carte: A4; Nr. Pagini: 359 pagini
90% din curs este inregistrat in varianta audio pe CD, cu explicatiile aferente in limba romana si germana.

Din punct de vedere lingvistic, cursul cuprinde gramatica de baza si este conceput in concordanta cu cerintele nivelurilor de competenta B1 si B2 prevazute in Certificatul European de competenta lingvistica.

Din punct de vedere medical, cursul cuprinde terminologia de baza din medicina (aparatul osos, aparatul digestiv, aparatul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul limfatic, aparatul muscular, aparatul urinar, organele de simt, aparatul respirator, aparatul reproducator, sistemul endocrin), insotita de planse pentru fiecare din acestea.

 

Sunt, de asemenea, prezentate notiuni din terminologia particulara medicala, care tin de organizare sanitara, specializari, agenti patogeni, simptome, boli, procedee de diagnosticare, interventii terapeutice, structuri sanitare, instrumentar, preparate si termeni farmaceutici.

Partea II

Format carte: A4; Nr. Pagini: 319 pagini
Cea de-a doua parte a cursului “Germana pentru Personalul Sanitar” reprezinta o culegere de texte de specialitate si vine in completarea informatiilor cu caracter medical prezentate in prima parte.

 

Parcurgand aceasta carte, cititorul va cunoaste atat legislatia care sta la baza exercitarii profesiei de asistent medical (prin intermediul codului de etica pentru personalul sanitar si a informatiilor referitoare la drepturile pacientilor), cat si organizarea sistemelor sanitare din Germania, Austria si Elvetia.

 

De asemenea, personalul sanitar va aprofunda terminologia specifica domeniului de activitate, fiind prezentat lexicul de baza din diverse specialitati medicale.

 

A doua parte a cursului isi propune sa ajute cititorul in demersul sau de a-si imbogati cunostintele lingvistice de specialitate, prin prezentarea unor tehnici si proceduri medicale, precum si a unor protocoale de ingriijre elaborate chiar de catre profesionisti din domeniu.

Atentie! Pentru a invata mai rapid: citesti, urmaresti pe carte si in acelasi timp asculti varianta audio.

Pretul cursului este 250 lei.

* Cheltuielile de transport sunt incluse.
*Suma se plateste la primire coletului prin curier rapid

COMANDA ACUM LA

DOAR 200 LEI

Daca vrei sa intri in posesia acestui curs, apasa pe butonul “comanda”, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

COMANDA ACUM!

Comanda acum cursul GERMANA pentru PERSONALUL SANITAR

Pretul cursului este de 200 lei
cheltuielile de transport sunt incluse!
Suma se plateste la primirea coletului
prin curier rapid.

Completeaza acum formularul de mai jos si comanda cursul GERMANA pentru PERSONALUL SANITAR:

  Nume*:

  Prenume*:

  Comanda*:

  exemplare

  Adresa*:

  Localitate*:

  Judet*:

  Telefon*:

  Email*:

  Toate campurile cu * sunt obligatorii.
  Comanda nu poate fi procesata fara acceptarea termenilor si conditiilor.

  Puteti comanda manualele de limba germana si din Germania, Italia, Anglia, Irlanda, Franta, Belgia, Austria, urmand indicatiile:
  – achitati in avans, suma de 80 Euro (suma ce include si cheltuielile postale);
  – trimiteti prin e-mail, la contact@european-freedom.eu , cererea de comanda pentru a primi factura de plata, plus adresa exacta unde sa va trimitem manualele.In termen de 3 zile de la plata, va vom expedia manualele de limba germana.

  Afla ce taxe ai de recuperat

  Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi?
  Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate.
  Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

  PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI-NE PRIN PAGINILE NOASTRE DE FACEBOOK:

  Rating 4.2 - Google
  Ultima actualizare: 09.12.2023 – 14:34